4/08/16

Tati Skincare : Saya Pakai Saya Jual

Bismillah
.
.
Since ramai yang tanya pasal tati ni kan, so kita nak share most important pasal tati ni. Actually, kita bukan setakat pakai, tapi kita pun jual juga. Everything products yang kita cuba, testimoni kita akan jual jika ia berhasil pada diri kita.
.
.
Yesss..!!! Setiap produk akan menghasilkan kesan yang berbeza pada individu. Lagipun jenis darah kita juga berbeza kan, tak mustahil jika sesuatu yang kita cuba tu berbeza result dia dengan orang lain.
.
.
Ok first thing, kita nak share kenapa kita cuba tati. Tengok gambar kat bawah
Ok, ni gambar koleksi kita sewaktu kita mengandungkan Haziq. Sangat la kusam dan tak sekata. Gelap tak payah cakap la. Nak lighting pun tak boleh sebab muka memang dah kusam habis. Masa ni kita tengah tunggu hari nak bersalin dah. Jadi, kita redha la dengan harapan muka kita akan kembali asal.. sob..sob..sob..
.
.
Ini pula hari ke 31 kita berpantang. Ok fine.. memang kita dah tak boleh tahan sebab nak tengok muka kat cermin pun sedih. Tapi, mama kita ada cakap semua tu ambil masa 3 bulan baru kembali normal... Ohh nooo..!!!! Lama tu. Perempuan mana tak risau kan. Kita ada laki, sah..sah  kita nak ngorat laki kita lepas bersalin..eh.. tetiba.. hahahaha oooppssss jangan langgar pantang ok. Kata badan nak pakai lama kan.. Maksud kita, lepas habis pantang la nak ngorat suami kita semula.. Hahahaahha
.
.
So, niat di hati nak cuba la produk yang boleh bagi kesan yang luar biasa. Sampai la kita dengar iklan TATI SKINCARE dalam radio THR GEGAR. Mula-mula tu macam takut juga nak cuba. Sebab muka kita sebelum kahwin nemabg dah serasi dengan NANO WHITE. Tapi, nano white pun kita just pakai cleanser dan tonner je. Krim-krim nemang tak pakai.
.
.
Fikir punya fikir, kita deside kena cuba la. Sebab dah rasa rimas tengok muka dengan bekas pigmentasi, gelap dan kusam. Mula-mula beli ON9.. mak aihhhh boleh tahan ma harga dia kan. Tapi, nak tak nak kita beli je la.. Masa pakai tu tawakal je la berkesan atau tak.
.
.
Tapi...tapi...tapi.. hari ke 5 kita pakai, kita jenjalan la kat sekolah adik kita MRSM BESUT. Masa kita bak balik dah, adik kita sempat tegur " along, macam nampak lain je.. nampak berseri".. kauuuuuu.!!! Kembang semangkuk kejap.. hahahhaa. Oppppp semua tu rezeki Allah... Jangan riak ok.. chilll sudesssss.
.
.
So, bila 1 bulan pemakaian baru la kita rasa perubahan yang sangat ketara kat muka kita. Fuhhhh..truma pigmentasi kita dah berakhir. Alhamdulillah mungkin Tati ni sesuai dengan kita. Tapi, cerita kita tak sudah disini je..
.
.
Balik ke Melaka, kakak ipar kita pun perasan yang kulit kita macam segar dan natural. Diorang pun ada tanya kita pakai apa. So, ni la kesempatan kita untuk promote. Alhamdulillah sekarang one of SIL adalah regular costomer kita sampai sekarang..
.
.
Kepada pembaca yang nak beli tati original, boleh la direct cari saya. At the last saya akan share no fon saya. So, yang mana nak tanya lebih lanjut pasal tati or something about others product pun boleh. Sebab kita bukan setakat jual tati je tau. Perlaking, naked products, anatasia lipsticks pun hadooo.. haahhahahaha. Jadi, jangan segan silu cari kita ok.
.
.
Ni pula gambar natural kita tanpa solekan dan lighting. Plus gambar selepas solat. Ermmm ada ke orang sokat pakai makeup..?? Oppsss.. hehhehhee
.
.
Ok, ni kita kasi ada lighting. Bukan flash camera ya. Ni yang setting on iphone. So, korang fikir la bak percaya atau tak. Hakak tak kisah... Chill..💖💖💖
.
.
Bila korang dah glow, dan berseri korang nak keluar tanpa heavy makeup pun tak payah dah. Cukup la sekadar compact powder dan lipsticks. Nanti suami korang pun suka sebab tak payah nak tunggu berjam-jam korang bersiap.. hehhehe.
.
.
Last..last.. hahhahaa. Ni pula masa raya hari tu. First time kita try produk dari naked. Sangat best, senang apply dan tak ketara sangat. Suam kuku je la.. heheehe. Ok korang, kalau ada yang segan nak tanya public, korang boleh direct whatsapp kita private. In shaa allah kita akan balas, cuma lambat dan cepat je. Faham ler kalau dah anak kan. Keluarga diutamakan.. oh man..!!! Heehehhe.
.
.
Whatsapp kita
014-5342096
.
.
Instashop
By_mommyhaziqshop (jemput follow)
.
.
So, sampai sini je dulu cerita kita. Kita jumpa di next entry pula. Wasalam..

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

love u ollz.... semoga kita terus berblogging :)