4/10/16

Tati Skincare : Bila Saya Cuba Berhenti Pakai Tati Skincare

Bismillah...
Ramai sekali yang whatsapp tanya pasal Tati dan side effect kalau kita tinggalkan tati. Meh hakak pulak nak tanya, kalau muka dah cantik dan shinning like a diamond sanggup tak kita stop??? tolong jawab..hokkey...!!!!!!!! Jawapan hakak, memang idok ler... dah kalau skincare tu ok, best dan bagi kita kepuasan kenapa kita nak stop dan berubah kepada yang lain. Betul tak???
So, disebabkan ramai yang tanya saya kalau tinggal tati ni ada kesan sampingan dan sebagainya, mek kita kongsikan apa yang kita dah buat untuk korang biar korang puas hati. "BUKAN MARAH DIK NOONNN SEMUA"...hehehehe
ni kita yang dah berbulan-bulan consume TATI SKINCARE ya. Kita dah buat intro pasal ni sebelum ni. So, boleh search je pasal tati kat sebelah tepi di ruang kosong search. Ataupun, boleh je tengok di bahagian LABEL ruangan bawah sekali. Pilih je label pasal Tati skincare nanti semua pasal tati akan keluar. Kita pakai, kita jual..

Dannnnnn, demi pelanggan yang disanyangi dengan rasa malu sesangat kita upload la gambar kita yang sudah tidak bertati selama sebulan hokkey...SEBULAN bukan SEHARI. Nampak macam orang tak siihat....hahahahahah. Jadi,yang kita nak tunjuk kat sini kalau korang tinggal tati yang korang pakai tu memang tak ada SIDE EFFECT kecuali kalau tati yang korang pakai tu TIDAK ORIGINAL dari HQ. Jadi, keputusan ada di tangan anda.

Jika Anda Membeli Produk Tati Skincare Dengan Saya..!!!

1. Harga saya direct dari stokist. Mahal atau murah bergantung kepada berapa stokist tolak harga untuk agen. Buat masa sekarang harga masih lagi sama dan konsisten. Tak tahu la pula kalau sehari dua lagi akan naik atau akan turun. Kalau turun, saya juga akan turukan harga saya. So, jangan tanya "KENAPA AKAK JUAL MURAH", "KENAPA ADA YANG JUAL MAHAL", saya Htag kat sini #sayapakaisayajual tu pun dah bermaksud yang mendalam. Takkan saya beli yang lain untuk saya dan saya jual yang lain untuk customers saya...macam pelikkkk jeeerrrrr....

2. Semua pelanggan yang beli direct dari by_mommyhaziq_shop akan di beri khidmat nasihat dan cara penggunaan tati yang terbaik. Kalau awak beli kat luar lepas tu nak kita guide pun boleh, tapi saya lebih suka ada konsep give and take. So, disitu ada aura POSITIVE yang akan menaikkan semangat saya bila nak guide korang. Tapi, jangan risau saya akan guide juga cumanya agak rumit la ya sebab saya nak tahu dari mana awak beli, cara pemakaian dan ada lagi la step..step yang perlu saya tahu sebelum saya guide. Risau juga kalau saya guide customer orang. Saya tak nak ambil rezeki orang atau istilah lain menutup periuk nasi orang lain. Harap faham....

3. Apa yang saya post dalam IG tolong baca sampai habis dan COD hanya kawasan tertentu je ya. Secara logiknya, COD ni adalah ehsan dari seller untuk memudahkan buyer membeli bagi buyer yang mengalami kesulitan dan buyer yang dekat SAHAJA. Tapi, kalau korang dok Tampin, kita dok Melaka nak kita COD memang mustahil dik noonnnnn.. tu dah kene kira cas minyak kereta bagai. Bukan setakat minyak kereta, makan dan minum, sekali pun kena cas... hahahahahha.. SO, untuk COD area Melaka hanya beberapa AREA sahaja saya cover. Boleh whatsapp untuk full details.

4. Untuk tati skincare, in shaa allah saya akan pos sendiri sebab saya dah jadi agen dan pegang stok sendiri. Tapi, segala bayaran dan pengeposan juga saya ada syarat. Bukan sesaja nak letak syarat bagai ye. Saya ni bukannnya tak ada kerja lain. Saya la isteri, saya la ibu, saya la peniaga on9, saya juga yang membalas whatsapp semua pelanggan. Jadi, syarat yang saya tetapkan pun tak susah. Jika betul-betul berminat nak beli tati payment korang mesti sebelum pukul 12pm pada hari baru. Sebabnya saya akan keluar untuk menguruskan pengeposan parcel pada pukul 1pm. Boleh kan..??

5. Alhamdulillah...baru 3 bulan saya berniaga tapi banyak feedback dan repeat order dari regular customer saya. So, nak tengok semua feedback tu boleh ke instashop saya sahaja...


Itu sahaja yang saya nak share hari ini ya. Jika masih kekurangan maklumat boleh whatsapp saya. no saya sertakan di bawah ini besertakan instashop saya sekali. Terima kasih kepada pelanggan saya yang menemui saya melalui blog ini. sangat-sangat membantu dans aya rasa tidak cukup dengan terima kasih sebenarnya. Apa pun, saya doakan Allah murahkan rezeki kalian semua.

WHATSAPP : 014-534296
INSTA SHOP : by_mommyhaziq_shop

wasalam

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

love u ollz.... semoga kita terus berblogging :)