22/05/13

Veil Tunang Which One??



saje je menjenguk blog2 sahabat yang lain. tetiba rasa berkenan pada D.I.Y veil tunang plak. adoi... semua benda nak D.I.M kan.... tapi kepuasan tu lagi kuat sbb dapat tengok kepuasan hasil yang kita make over sendiri kan... awesome!!!!!!!

ok, ina dah hampir siap buat :

  * paper wheel
* bunga kusudama
* bunga crepe

tapi, baju tunang xthu lagi cm ner... MR.K suggest suruh cari ngn dia. so, sbb dia yg bg suggestion i just follow dia la...nti merajuk susah nk pujuk OTAI ni..hahahaha

ok, berbalik pada tajuk entry, ina berkenan pada satu veil yg di D.I.Y oleh empunya badan. cuma, ina xyakin, ina boleh buat ke x...  kalu nk sewa, dah 50 ringgit. pastu pulangkan balik. rasa cam xberpatutan. jadi, ina nk try buat, kalu menjadi ina tujukkan k..hehe. so jom tengok contoh D.I.Y kawan2 blog kita


sample 1 :
dariazrinni.blogspot.com






sample 2 :
dariceriteras.blogspot.com






sample 3 :
daribungadanlangit.blogspot.com




ikut mata ina berkenan yg no3. simple but nice. mesti cntik lepas dihiasi dengan beads dan bunga... wow..


ok just enough for this time. nak kene fikir warna veil la pulak... :)

~wasalam~





Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Sayang Kamu... tinngal kan link blog anda.. i'allah ina akan follow....