24/07/13

Dress OR Kurung



:: bismilah::

alhamdulillah... sudah beberapa hari kita berpuasa kan. sedar xsedar, dah nak raya pun kan. i'allah semoga ramadhan kali ini banyak memberi kita pengajaran dan ilmu yang lebih baik dari sebelumnya..

:: terawih::

tahun ni so far so good. not good like the last year sebab tahun ni banyak kerja dan time cuti bila otw nak balik rumah sewa, ina selalu bertolak selepas berbuka. nak bertolak lepas terawih, ina takut nk drive sampai lewat malam... huhuhu :)

:: persediaan bertunang::

i'allah slowly lagi buat masa sekarang. sebab ina kene tunggu MR K datang after raya.. then kitorang decide nak satlle everything bila dia datang.. amin~

:: raya::

ermm.. tahun ni kecil2 je.. sebab nk save bujet. tapi lebih kepada adik2 dan parents dulu. ina punya next year la nk MELETOP pun...hehehe. i'allah jika dipanjangkan umur....

::survey::

xdi ina jalan2 kat mall time lunch... lunch ARENA???hehee bukan pergi makan lor.... saje nk hilangkan mood mengantuk je.. ina pergi tengok dress dan baju kurung yang already. wahhh!!!!!!! mabuk baju pulak... tapi ina mabuk bukan sebab excited for raya, tapi untuk dipakai waktu bertunang.... :)

bila ditilik dan ditry kat fiting room xdi memang awesome la. sebab new design for 2013... hehe. baju dia lebih kurang cm nie ler...


cantik kan.. kain kembang bawah.. tapi ina berkenan sgt2 la warna merah & hitam.. adoi. blurr. dulu kan ina cakap ina nak buat dress or mini jubah. tapi mama ina cakap bertunang beli je la..... lagipun harga buat dengan beli lebih kurang. ermm fikir dan terus fikir betul jugak kata2 mama... i'allah memang beli la kot.. like ngan pic di atas... :)

ITU JE PERKONGSIAN INA..
~wasalam~


Tiada ulasan :

Catat Komen

love u ollz.... semoga kita terus berblogging :)