22/08/13

Bila Rombongan Merisik Bertukar Menjadi Rombongan Meminang




bismillah~

ha.. baca entry dulu baru faham cerita ina. ina rasa cam nak pengsan pun ada. adoi...cm kucing tu la ina rasa setiap hari. masa dh tak lama just tinggal kurang 9 hari.. ya'allah ina perlukan kekuatan...

ok cam ni ceritanya. family MR K akan datang merisik sepatutnya pada 29.08.13 tapi, diubah kepada rombongan meminang atas sebab2 tertentu dan ada juga kebaikan untuk kami...hehhe. 

tapi bila last2 minute cam ni ina rasa buntu and lost.. 


nasib baik preparation ina dah buat sikit. walaupun xbnyak tapi boleh la.... cuma sekarang ina tengah beli2 barang hantaran je. ya'allah ...xthu nk fikir cm ner...

 ina mintak tolong akak ofis ina gubahkan. ina mmg dah xsempat sebab ada perkara lain lagi ina nak fikir. tapi mama ina dah pesan buat kecik2 dan ala kadar. sebab bertunang ni xwajib tapi sunat. kalau yang wajib nak buat grand2 boleh la...hehehe

ina just ajak kawan2 terdekat je.. tu pun xsemua boleh datang... sorry pada kawan2 yg ina xajak. i'allah wedding ina nanti ina akan jemput k....


ina dah xder masa. tidur pun tidur ayam je.. ermmmm mama pulak tengah jahit kain untuk ina DIY pelamin. banyak yang kelam kabut. ina xmengharapkan kesempurnaan tapi ina nak semua berjalan dengan lancar. i'allah..~

~wasalam~

doakan urusan ina berjlan dengan lancar.


4 ulasan :

  1. semoga urusan dipermudahkan :)

    BalasPadam
  2. wah, tahniah.. mesti agak berdebar kn.. apa2 pun smoga dipermudahkan segalanya..
    jemput sgah bce entry terbaru :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih cart kartika... memang berdebar bila keputusan last minute cm nie... xder pape preparation.. just ala kadar je... huhuhu. i'allah ina singgah ye..:)

      Padam

love u ollz.... semoga kita terus berblogging :)