9/09/13

Wedding Ideas Colour

bismillah....

fuuh.. semalam ina update entry pasal majlis tunang dan DIM ina. memang pecah rekod seblog malaya..hahahhaa. hari ni pun update lagi. tapi about the next progress la.... masa xlama dah. ada 8 bulan lebih cikit2 je. kalau lengah2 jadi la macam majlis bertunang. semuanya on the spot smpai naik spot kat pipi ina hehe... spotlight!!!!!!!!!!!!!....

ina dah survey serba sedikit dan perbincangan dengan tuanang ina pun, alhamdulillah dia ok je semua. depend kat perempuan la kan. dia lelaki mana la nak tahu pasal pelamin, baju dan others... tunang ina ni terlalu merendah diri.. kadang2 rasa terharu, kadang2 rasa nak gigit (geram) pun ada...erghhhhh...

sebut pasal pelamin,masa tunang ina D.I.Y kan... so, bila kawin ni, ina xnak la nak fikir banyak2 dah. cukup la masa bertunang hari tu.. penat sampai seminggu xhilang2... huhuhuhu. mama ina pun banyak bagi semangat. alhamdulillah keluarga ina dan keluarga belah tunang ina sangat memahami. kadang2 malu pun ada... :)

dah banyak sangat berleter ni.. nanti lupa plak nak cerita pasal tajuk utama.

:: WEDDING DAY PROGRESS::

*THEME*

~LEMON COLOUR~



~HAZEL COLOUR~


~TURQUOISE COLOUR~


~LAVENDER COLOUR~


~PURPLE & TURQUOISE COLOUR~


~PEACH COLOUR~



~GREEN COLOUR~




12 ulasan :

  1. Balasan
    1. tq...nice idea... :) ina bluurrr lagi... hehehe. ina ni gelap, takut tenggelam pulak nanti... :P

      Padam
  2. purple & turqouse & green cantek..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes shafazie... puple tu ada dlm list ina.... tapi nak matching tu not sure lagi dengan colour apa..hehhe.. tq :)

      Padam
    2. hehe inshaallah tema azie purple gold...try ina matchkan purple gold or purple pink or purple yellow ...jgn dua2 gelap biar 1 gelap 1 soft2 je

      Padam
    3. oo... ina klau boleh nak ada kuning2 tapi not kuning diraja.. macam sft yellow tu kan... ok jugak tu cdgn azie... (purple + yellow)... hurmmm nanti ina try trngok..hehehe.. :)

      Padam
    4. yup ina ambik yellow yg soft2..sbb purple dah gelap..

      Padam
    5. :)... sekrg tgh pening baju akad nikah.. hurmm...

      ina rasa nk warna peach tapi org tua2 suruh warna puteh.. sebab puteh tu adat berkurun..hahaha..

      azie ada cdgn x??

      Padam
  3. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. W'SALAM.. terima kasih kerana sudi menjengah di blog ina... i'allah ina follow k.. :)

      Padam
  4. Balasan
    1. betul dear....smpai pening ina.... :P

      Padam

love u ollz.... semoga kita terus berblogging :)