28/11/13

Produk Shaklee


bismillah.. setelah beberapa hari berkenalan dengan produk shaklee ni, ina rasa nak share la dari blog akak adilah (ina dah kredit kat bawah ). banyak ilmu yang ina dapat kat situ.. alhamdulillah bertambah la ilmu ina... nak berjaya bukan senang. lagi2 bila kita starting from zero... hope lepas ni, ina boleh pergi jauh dalam biss... not only for shaklee, but another products.

doakan ina yer... kat bawah ni, ada senarai produk shaklee yang laris dan ina sendiri menggunakannya. alhamdulillah kene banyak usaha la sebab tanpa usaha benda xkan terjadi dengan ajaibnya... mulakan hijrah yang baru, niat yang baru dan niat yang baru  mesti disertakan dengan usaha.. i'allah






















KREDIT : celikvitamin

~wasalam~


4 ulasan :

  1. licha skrg ni mkn Vitmin C dia ..so far ok. best sgt

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye ke sis... ina plak mkn set slimming.. hehehe. hope la dpt berat ideal before married... hurmm sush nk cari baju..boleh turun 15 kg pun dh ok.. heheh

      Padam
  2. sy pon pengguna shaklee gak :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye ke sis?? alhamdulillah... sis mkn set apa??

      Padam

love u ollz.... semoga kita terus berblogging :)