18/03/14

Idea Vendor Utk Vip


bismillah... eh kerap pulak update entry. hahaha xder... baru2 je tak di, ina punya designer untuk doorgift ada pm kat fb. katanya design untuk doorgift ina dah siap.. waaa tggu bank in, minggu depan dapat la... hehe. shuka.. shuka...

ok, ni doorgift untuk VIP. ina khas kan utk vip je.... vip tu sapa?? family sebelah keriy only...ape yang ina tempah?? ok ni dalah pilihan terakhir setelah pelbagai research dibuat. kenapa?? sebab ina nak benda yang ina bagi tu boleh dibuat kenangan. then, boleh nampak. so, ina decide nak buat fridge magnet. letak kat peti pun boleh nampak.. kan..kan...bukak peti je nampak taraaa!!!!!!kembang semangkuk la bila tgok gift kita bagi ada kat peti... 

kat page ni memang banyak pilihan. nak segi empat, bulat pun ada... alhamdulillah harga masih boleh di pertimbangkan... berpatutan dengan design dan kualiti... design u olls boleh pilih macam mana. kalau nk buat design sendiri tu, ina xsure la.. kene tanya owner dia la kan... ina just pilih design yang sedia ada, just tukar ayat dan nama pengantin.. simple. 

jom kita tengok koleksi fridge magnet dan banyak lagi koleksi yang ada.. kot2 la boleh bagi idea kat B2B yang lain... yang tengah tercari2 nak buat doorgift vip kan...





grab it one sebagai cenderahati untuk majlis anda... kat mana nk dapat semua ni,


ataw


ok done... eh xsabar nk tunggu fridge magnet ina.. hehhhehehe...

~wasalam~

10 ulasan :

  1. nice, something new kan untuk doorgift...good idea ina..

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeke kak...hahahha. ingatkan ina dh ketinggalan... tq kak anajingga :)

      Padam
  2. wahh good idea ,lain dari yang lain

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq aku penghibur... waaa terharu la abg blogger femes lawat blog titew..... hehehhehe.. :)

      Padam
  3. Wahhh..menarik..tertarik..de boom! Hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tapi xleh lawan akak punya.. hehehe. akak rajin DIY.. ina malas cikit.. :P

      Padam
  4. salam ina..lya pertama kali singgah cne.dah makin dekat dah majlis kan.lya pun bedebar2 juga nie.byk lagi tak siap

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam asha... terima kasih sudi singgah kat blog ina ni... xpe sis, slow2 je... kalau kelam kabut nanti darah tinggi naik sussah juga kan... hehe. gud luck for preparation... :)

      Padam
  5. Wah thanks baru nak cari vendor untuk button badge..best jugak bg doorgift magnet fridge..good ideas :)

    BalasPadam
  6. hehehe.. welcome sis.. ina pun xthu nak letak apa sebenarnya. sebab paper cup dah beli. kalau nk beli yg besar2 mmg xmuat... so, decide fridge magnet je yang fix to paper cup... :) selamat mencari vendor yang sesuai sis... :)

    BalasPadam

love u ollz.... semoga kita terus berblogging :)