16/04/14

Dreaming for Qamraa Boutique


bismillah

tgh hari yang agak mengantuk ni, sementara bos tak ada, rasa nak update blog pula.. boleh hilangkan rasa mengantuk kan..

ok, ina nak story pasal satu butik yang agak femes emes di luar sana sekarang. butik ni terkenal dengan baju yang cantik, awesome dan perasan princess bila pakai (ina la tu yang perasan)hahahahaha.

memang dah lama ina impikan nak grab one collection from qamraa. tapi, harganya pun agak cun melecun weeee sebab beadings dan patch lace yang diorg buat mmg cantik habisssss.... haaaaa yang berkemampuan boleh la. ina, i'allah kalau diizinkan allah nak juga satu tapi untuk raya... bila tu, xthu la lagi kan... :P

so, hari ni ina nak share la dengan kawan2 yang masih tercari2 kat mana nak beli baju tunang or dress yang superb cantik taw... jom tengok koleksi diorang yang meletops pang..pung..pang.. hahahaha

antara koleksi qamraa. cantik sgt kan. perincian pada baju yang memang kretif..^_^

dress impian masa nak tunang dulu. tapi xsempat sebab tunang on the spot. so, xsempat nak simpan duit..uhhukkk..uhhuukkk. ape2 pun alhamdulillah semua berjalan lancar. :)

dress impian... maybe-----dreaming---->>>>>

puteri shawl..cantik sgt kalau si pemakai tu pandai creat mcm mana nk pakai.. kalau ina dah sah2 jadikan veil rasanya... hahahaha (xpndai la nak cantik2 ni)

cantiknya!!!!!!!!!!!! ^^,

so creative!!!!!!!!!!!

zoommm kasi dekat sikit... hadoiii!!!!!!!


kenapa ina suggest qamraa utk u olls listkan salah satu tempat untuk u olss survey, sebab gambar2 kat atas ni la... sebab cantik teramat syg2... kalau rasa malas nak jahit lace, malas nk jahit manik semua, better beli yang puas hati k... kalau berminat, jom serbu sekarang!!!!!!!!! 




198, Tingkat 1,Taman Bandar Baru Mergong, 05250 Alor Star,Kedah
Operation Hour : 11 am to 8pm only (Off on Tuesday) 
04-7303924


~wasalam~

8 ulasan :

  1. salam bloggers :)

    jemput join simple review segment by aliyah :) tinggal beberapa hari shja lg.
    :http://aliyahsyofia.blogspot.com/2014/04/simple-review-segment.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ awak..... i'allah if ina ada masa taw.. ^^,

      Padam
  2. salam :)

    jom join QA sini...tq

    http://nzaodonut.blogspot.com/2014/04/jomss-pakat-join-qasiri-1-by-nzaodonut.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. waaa.... mcm best.. tapi ina sempat follow je.. maaf.. ^^, tq sudi invited ina

      Padam
  3. HAI FOLLOWER KU: JOM JOIN

    http://kasutkaca15.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah... ina dh join dear.... hope ada rezeki ina with ur GA.. ^^,

      Padam
  4. Balasan
    1. tq awak... ina pun dh follow awak.. jemput singgah selalu ye... ^^,

      Padam

love u ollz.... semoga kita terus berblogging :)