6/05/14

Cuti Kahwin Dululuskan

bismillah..
alahamdulillah cuti permohonan utk berkahwin telah diluluskan. kalau xlulus pun, ina akan cuti juga. hahahahhaha
terpaksa mintak awal sebab bos ina very bz la this month. minggu ni saja 3 kali meeting. takut juga xsempat mintak kan. tapi, semuanya selesai seperti yang dirancang...alhamdulillah

kenduri sebelah rumah ina, ina mohon dari 28 hingga 02 jun 2014, dan kenduri sebelah rumah tunang ina di melaka pula ina ambil dari 09 hingga 12 jun 2014. Lama kan...?? hahahaha. lagipun cuti tahunan ina banyak lagi taw. ina sengaja simpan cuti untuk kahwin.. start awal tahun lagi mama dah pesan suruh jimat sikit cuti tu.takut terbabas susah pulak nak honeymoon... kui..kui..kui..

itu je la nk story. doakan majlis ina berjalan lancar dan semunya selesai mengikut perancangan. hati memang berdebar, kepala dah start pusing 360 darjah tapi tak tahu fikirkan apa. mungkin ni perasaan bakal pengantin ataw ina je yang macam ni. ape2 pun, doakan ina ye.... 

nervous!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

~wasalam~

14 ulasan :

  1. Bestnya..kitaorg terpaksa postpone honeymoon akhir tahun..huhu..

    BalasPadam
  2. ina pun xrancang honeymoon lagi sis... sebab sorg timur, sorg selatan.. huhuh... tapi cuti yg pnjg tu mgkin rezeki nk rehat sepuas2nya kat rumah.. melepas kan nafas lelah.. hahahahahaha..

    BalasPadam
  3. dah nak kahwin dah..

    congrate in advanced ye..

    BalasPadam
  4. all the best dear :) insyaAllah harap2 semua berjalan lancar..
    nanti kongsi entry ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. i'allah.... kalau ada kesempatan kak licha... hehehe. ^^,doakan majlis ina selesai dengan sempurna ye... :)

      Padam
  5. Alhamdulillah..semoga semuanya berjalan lancar ya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. amin... i'allah... doakan ina dari jauh ye.. ^^,

      Padam
  6. dah dekat dah...hehe... nebes tak?

    semuga dipermudahkan

    BalasPadam
    Balasan
    1. nebes sesangat dah sis... rasa nk makan semakin lalu sebab xleh nk kawan nebes... hahahahaha


      amin sis... i'allah...^^,

      Padam
  7. wah dah tak lama tuh !!! omaigadd.. I am so excited . hope everything settle well k .. thanks slalu je melawat blog akak. Akak busy sgt2. tp ada ms lg nk mmbc dalam diam ^_^ .. Banyakkan berdoa mtk permudahkan urusan k

    BalasPadam
    Balasan
    1. xpe sis... ina fhm.. ina pun lawat blog sis time free je... hehehhee...

      alhamdulillah mmg xlama dah nebes xpyh ckp la.. nk luruh semua dh ni. hahahaha.. terima kasih sbb doakn ina ye.. ^^,

      Padam
  8. salam..jemput join ga ni>>>
    Super Extravaganza Giveaway!

    Hadiah:
    Cash 150
    2015 calendar with your picture& phrase
    bookmark with your picture&phrase

    Step-step penyertaan yang mudah & 51 orang pemenang dicari! :)

    BalasPadam
  9. dah dekat dah! bestnye!! nt singgah la my blog =)

    http://algettingmarried.blogspot.com/

    BalasPadam

love u ollz.... semoga kita terus berblogging :)