11/08/16

Ak Junior : 7 Month

Bismillah..
Tup tup dah 7 bulan anak Ummi.. Allah...cepatnya rasa. Sakit Ummi lahirkan awak pun masih terasa sayang. Tapi, awak dah bagai juara membesar. Semoga jadi anak yang soleh tau sayang.
.
.
Ummi baba doakan awak jadi anak yang berjaya dunia akhirat, anak yang taat pada ibu bapa, agama dan tuhanmu.
.
.
Yang tanya Ummi bila nak tambah lagi, jawapan Ummi senang je. Ummi masih belum kenal lagi Muhammad Haziq. Ummi nak berkenalan dengan lebih mendalam, lebih dalam dan sedalam dalamnya.. heheehe. Satu lagi, kalau nak tambah adik pun biarlah Haziq dah pandai makan sendiri tanpa bersuap, pandai basuh najis, pandai beza kotor dan bersih, pandai berdikari.. boleh dikatakan biar Ummi rasa Haziq dah boleh bawa diri la. Ummi pun tak risau..
.
.
So, bila nak tambah tu..??? Jawapan paling selamat in shaa allah bila sampai masa ya..Allah maha mengetahui. Kami pun nak anak ramai, tapi fokus kita sekarang nak kerja. Maybe bila dah kerja, dah stable, dah boleh sewa rumah sendiri boleh la fikir kan nak tambah anak. Tapi, kalau allah dah kata kun fayakun pada kita dan suami, kita terima.. sebab anak tu kan pembawa rezeki dalam keluarga..
.
.
Ok la quick entry actually, kita nak kemas rumah dulu. Kita jumpa next entry ya. Jom kita kongsi gambar Haziq yang dah genap 7 bulan ( 070116 - 070816)
.
.
Ok, bye2 aunty.. Jumpa lagi ya...
Wasalam

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

love u ollz.... semoga kita terus berblogging :)