1/04/14

Ideas Pelamin Impian


bismillah...

hari ni ina nak mintak tolong kawan2 yang ada kat alam blogger ni... nk suruh vote pelamin mana yang paling cantik di mata kawan2. ina dah blurr nak pilih... huhuu











tolong pilihkan taw.. kira macam vote jugak la. nak buat GA rasa mcm xpandai. so, vote je la yer...heheh... 
ina kene buat keputusan. dh lama sgt mencari smpai bridal pun dh mengamuk. hahahahhaha. dia ckp lama sgt ina fikir... hokkkey... hokkkey i'll make it. 

~wasalam~

5 ulasan :

  1. semua cantik....tapi paling minat yg purple ngan pink tu....hehehe mahap la tak membantu

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq awak... kita pun mcm suka yg tu... simple je kan?? hehehe

      Padam
  2. Vote untuk no 4..sweet sangat....

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehhe... ina pun suka yg no 4 sis... tapi kalau ina request mcm tu, maybe bridal yg ina tempah tu susah nk buat.. sebab barang tu mcm exclusive sgt2.. hehehe. tapi serius no 4 mmg cntik kan.. :)

      Padam
  3. Promosi Bulan April
    Jimat RM500 untuk tempahan fotografi perkahwinan*

    Untuk maklumat, layari
    https://www.facebook.com/pages/AzamHashim-Photography/223067269074
    http://blog.azamhashim.com

    BalasPadam

love u ollz.... semoga kita terus berblogging :)