2/04/14

Ideas Wedding Cakes


bismillah

haip... jumpa lagi...hahahahhaha. kita nk kongsi satu je lagi hari ni. pasal kek kahwin. 

ok kawan2, kalau yang mana dok kelantan, pening nak cari tempahan kek kahwin yang femes emes dan sedap sgt2 boleh try di fb yang ina suggest kat bawah ni k. ina pun tgh survey2 jugak. sebab tu terlintas nak buat entry pasal ni. hahahahhaa..

jom kita tengok koleksi wedding kek yang sempat ina survey. by the way, ina dh pun buat tempahan wedding kek ina dengan salah satu daripada diorang kat bawah ni. yang mana menjadi pilihan ina, kene tunggu la.... :)



TEMPAHAN KEK KAHWIN, TUNANG, HARI LAHIR DLL..
CALL <<0179651996>> BG SERVIS PENGHANTARAN SEKITAR PASIR MAS, KOTA BHARU,TUMPAT, TANAH MERAH DLL KWSN BERDEKATAN..







boleh sms/whatsapp 0147939261 atau pm akak ni on fb. Pick up di rmh akak ni di kampung huda, kota bharu.







boleh hubungi kak risha sendiri di 01125703654




so, boleh la buat pilihan anda utk big day anda nanti k. nak ikut bujet, juat bagi bujet u olss i'allah diorang boleh buatkan. harga sangat berpatutan jangan risau...

dah buat pilihan jangan lupa share kat ina yer... nanti ina nak tengok kek kahwin u olss..

~wasalam~

9 ulasan :

  1. yg riesha tu cantik gak ina :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. yg riesha tu mmg cantik sis... femes emes area wakaf bharu.... harga sgt2 berpatutan... :)

      Padam
  2. Wah...semua cantik2....jemput join GA cik mah ye...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe.. i'allah sis.... nanti ina join taw... :)

      Padam
  3. skang ni org suka wat cup cake tu kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la kak... tapi ina bincang2 dgn tunang dia ckp rugi kalau cup cakes... sebab mcm xcukup je kan..anak2 sepupu ramai, pas tu sedara mara lagi.. kalau sebijik mcm xcukup... heheheh.... kene double cakes maybe.. :)

      Padam
  4. Klu kita bg design, dia bleh buat x?

    BalasPadam
  5. Klu kita bg design, dia bleh buat x?

    BalasPadam
  6. Xsure kak siti ros....kene direct tanya bakers ye kak :)

    BalasPadam

love u ollz.... semoga kita terus berblogging :)