15/09/14

Penjagaan Diri : Bio-essence Miracle Spring Water


Bimsillah

Dah lama ina cari sesuatu yang boleh mengekalkan solekan agar tahan lama. Setelah dicari, dibelek dan dikerobek akhirnya ina jumpa la. Benda yang ringan, senang dibawa kemana2 dan boleh dipakai bila perlu. Tidak menjerumus kepada muka sahaja kerana kelebihan Bio-essence Miracle Spring Water adalah untuk seluruh tubuh badan. Moh ler tengok kelebihan yang ada pada Bio-essence Miracle Spring Water ni...


Banyakkan kelebihan yang ada. Hanya satu botol, tapi boleh digunakan untuk semua keperluan. Ina pun, masih baru lagi memakai Bio-essence Miracle Spring Water ni, so far setakat ni alhamdulillah amat memuaskan. Apa yang ina nak memang perfects sebab makeup tahan lama dan minyak pun berkurang. Paling terkesan dibahagian mata sebab ina mempunyai masalah eyebag dan dark eyebag bila mengadap fon tengah malam. Tapi masalah tu berkurang sejak ina guna Bio-essence Miracle Spring Water
Sebelum jumpanya Bio-essence Miracle Spring Water. Tengok tang mata tu, memang boleh takung air kat citu. Always kalau masuk je ofis org ejek cakap gaduh dengan suami. Benci!!!!!!!!.. hahahha
Bio-essence Miracle Spring Water tanpa secalit makeup. tapi muka still nampak segar. Tu yg paling penting. hahahaha
Bio-essence Miracle Spring Water with makeup. Nmpak semangat je nak gi kerja kan. oF corse la...

Ina ada buat research, feedback kepada penggunaan Bio-essence Miracle Spring Water. So, kalau2 rajin jemput la singgah baca di blog diorang ye. Mungkin lepas ni ramai yang guna Bio-essence Miracle Spring Water sebagai perkara yang wajib ada dalam Handbag masing-masing macam ina. Opsss lupa pulak nak cakap pasal harga, hurmmm harga boleh tahan la kemahalannya, tapi kalau ada sale kat Watson, Gurdian mungkin boleh dapat murah dari harga biasa. Masa ina beli,xada sale so harganya RM 29.90.. nampk!!!!!!!!!!!!!!


TQ sudi baca entry ina.. horeeyyy!!!!!

~wasalam~

Tiada ulasan :

Catat Komen

love u ollz.... semoga kita terus berblogging :)