1/12/14

Wedding Review


Bismillah

Hahahahah hari ni baru nak update pasal wedding kita. Pasai apa?? Ina baru dapat copy dari adik ipar tu pasal tak update lagi. But, ina update rawak je sebab dah basi kan. Saja je nak simpan kenangan kat sini, kot2 anak cucu nak tengok nanti.. cewaahh!!!!

Selamat mencuci mata... hari ni kita tunjuk gambar je yer.. :)

Hantaran Kedua Belah Pihak



Solemnization



Bride's Reception



Outdoor

Terima kasih kepada keluarga, sahabat dan semua yang terlibat secara langsung ataupun tidak. Alhamdulillah, majlis dah pun berlalu tapi bila tengok gambar-gambar kahwin ni, tetiba rasa macam baru semalam episod pertama kami sebagai suami isteri. Doakan kami bahagia hingga kesyurga ye..

~wasalam~

4 ulasan :

  1. mengimbau kenangan ni sis. heheh :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha... gambor baru dpaat nani, tu yang terimbau balik .kui..kui..kui..

      Padam
  2. yeay akhirnya nampak juga gambar kawen hihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. biasa-biasa je kak.. sebab tak pakai photographer pun ina wedding hari tu. Just adik ipar je yang ambil...heheheh :)

      Padam

love u ollz.... semoga kita terus berblogging :)