27/11/14

Maxi Chiffon Skirt From The AzZahrah


Bismillah

Kalau ada yang suka pakai skirt, suka skirt yang ringgan, yang tak perlu pakai kain dalam, boleh try tengok instaShop ina. Insya'allah skirt yang ina jual ni, full pakage untuk para muslimah nak cover our aurah. So, don't worry la kalau-kalau kene pakai kain dalam, jarang or apa-apa je sebab memang terbaik dari ladang ina pilih.... hahahaha

Skirt ni ina jatuh cinta bila suami bagi present sebab nak pujuk ina dan kembalikan jiwa ina after keguguran hari tu. Dia takut bini dia meroyan kot....hehehhee. Alahamdulillah skirt chiffon ni memang mantop. Dah la tak panas, lepas tu ringan. Kalau yang selalu berangan jadi CINDERELLA tu sangat sesuai. Sebab kain dia maximum flowy sampai awak...awak...awak semua rasa macam princess gitu...

Kadang-kadang, kalau ina pakai kan rasa juga macam ala-ala puteri kot..hahaha verangan!!!!!!!!! tapi suami ina pula cakap "eh boleh buat kelambu la sayang kain ni"... arghh!!!!!!!!! geram pulak nak gigit pipi dia. "Tak kisah la sayang, kelambu ke payung terjun abg sayang je"..tetiba tak jadi nak gigit.. hahahahaha sila muntah ok!!!!!!!! selingan sahaja. Harap jangan gigit pipi suami anda bila anda nak marah...kui..kui..kui

Ok, meh ina tunjuk contoh skirt yang ina jual. Kot-kot tetiba jatuh hati kan. Ina pun jual murah je awak... ina tak ambil untung sangat sebab ina lebih kepada therapy for my self. Berniaga sambil bersedekah. Ina pun ada buat student price. Kalau student lagi murah!!!!!!!!!. Ina cuba faham dengan student, sebab ina pun pernah jadi student dan pernah ada keiginan..Insya'allah.

Chiffon Skirt From The AzZahrah






Untuk tahu warna yang masih dalam stok ina sila tengok keterangan dibawah


Ok dah faham??? moh whatsapp segera sebelum warna feveret awak..awak..awak.. semua habis!!!!!!!


Done!!!!

Ina nak pi veranggan dulu!!!!!! yeayyyyy esok suami kita balik. Doakan dia selamat sampai ye. Rindu tahap dewa dah ni. Sebulan lebih tarak jumpa nah!!!!!!!! doakan kebahagiaan kami sekali..TQ dear :)

~wasalam~

2 ulasan :

  1. Balasan
    1. hehehe.. tq nani... moh follow akak sekarang!!!!!!!!.. hahaha

      Padam

love u ollz.... semoga kita terus berblogging :)