29/09/14

Keyword Terbaru


Bismillah

Keywords kat nuffnang hupdate lagi!!!!!


Alhamdulillah.. terima kasih kerana sudi guna keywords di blog ina untuk pencarian. Hurmm.. ina ni baru lagi dalam blogging bukannya banyak sharing kat sini.. hehehhe

"Sakit-sakit ketika hamil" : hehehe ina berpengalaman xsampai 3 bulan pun dear. Sempat merasa hanya 9 minggu je baby dalam perut. Tapi, masa dua bulan tu, ina mengalami backbones yang teramat perit sampai nak bangun nauzubillah. Masa tu semua orang pelik tengok ina sebab masih baru lagi lepas tu, kandungan xsampai 5 bulan tapi sakit macam orang dah 5-7 bulan. Hurmm.. rupa-rupanya, allah lebih sayangkan ank ina.


"Shawl labuh irine nadia" : oittt sampai ke irine pun ada.. hehehe. Blogger feveret ina tu.. Sangat2 happy tengok family dia kan??. ok, pasal shawl ni pula, setahu ina shawl yg dipakai irine adalah handmade from her. Tapi, kalau nk cari yang big or wide size sekarang dah banyak taw. Boleh follow IG yang irine review.. insya'allah.. 


~wasalam~

2 ulasan :

  1. ok kak nadia. ... hehehe.. doakan ina dapat jadi mommy lagi :)

    BalasPadam

love u ollz.... semoga kita terus berblogging :)